Daily Health Crush wordt De Foodsier

Je ziet het goed: “De Foodsier”. Was je op zoek naar Daily Health Crush? Dan zit je toch goed, want Daily Health Crush is vanaf nu De Foodsier!

Je hoeft niet bang te zijn dat Daily Health Crush weg is, want ik ben nog gewoon hetzelfde en post nog steeds de dingen die ik leuk vind. Alleen vond ik Daily Health Crush te beperkend worden. Hoewel ik weet dat je je er wel mee onderscheid (dat heeft me daarom lang doen twijfelen) maar De Foodsier is veel meer Eefke. En zolang je niet meer achter je eigen naam staat straal je dat ook uit, en dat moet nooit de bedoeling zijn.

Daily Health Crush

Gezondheid staat voor mij niet op nr. 1, wat Daily Health Crush wel suggereerde. Toen ik Voeding & Diëtetiek studeerde en Daily Health Crush begon was ik veel meer bezig met de gezondheid van voeding. Nu nog steeds wel maar mijn visie van gezond eten is veranderd. Daarbij hou ik te veel van andere dingen die ik niet kon delen onder de naam Daily Health Crush.

In de loop der tijd vond ik het steeds moeilijker om over alleen gezonde dingen te schrijven. Ik had zoveel leuke ideeën maar vond het niet passend bij mijn blog. Hoewel gezondheid voor mij zeker van belang is, kan ik ook ontzettend genieten van dingen die misschien helemaal niet zo gezond zijn. Sommige dingen zijn zeker het delen waard, alleen niet onder de naam Daily Health Crush. Tijd dus voor verandering!

De Foodsier

Omdat ik niet meer achter de naam Daily Health Crush stond kreeg ik ook minder plezier in het bloggen en dat vind ik zonde. Want ik vind het zo leuk om te doen! Dus het werd tijd voor een nieuwe naam. Samen met een vriendin ben ik gaan brainstormen en onstond de naam De Foodsier.

De Foodsier is jouw (online) koerier voor inspiratie op het gebied van eten en recepten. Ik probeer veel nieuwe receptjes uit en die deel ik graag. Daarnaast hoop ik jullie te kunnen inspireren voor nieuwe recepten en hoe je bepaalde ingrediënten het beste kunt gebruiken!

Natuurlijk blijf ik wel geïnteresseerd in gezonde receptjes dus die blijf ik natuurlijk ook delen. Maar daar blijft het niet bij! Er komt nog veel meer lekkers aan.

Waar staat de Foodsier voor?

De Foodsier betekent vooral lekker eten. Ik houd van goede ingrediënten en mooie producten. Dat is al het begin van een goed en lekker recept. Ik bezorg jullie deze recepten en probeer natuurlijk te vertellen wat ik van de producten weet zodat jullie er misschien wat van kunnen opsteken. Ik wil meer delen dan alleen recepten en wil vooral zorgen dat De Foodsier een inspiratiebron is voor allerlei gelegenheden die met eten te maken hebben.